Koe Suomen luonto aidoimmillaan

Meillä voit nauttia maaseudun rauhaisasta tunnelmasta

lisää

Tietoa meistä


Jos haluat jättää kaupungin pölyt hetkeksi taaksesi ja nauttia Suomen luonnosta maalaisidyllissä, Kuohijoen kylän kupeessa sijaitseva Camp FinLake on juuri oikea paikka sinulle. Sijaintimme Kuohijärven rannalla tarjoaa mahdollisuuden virkistäytymiseen ja luonnosta nauttimiseen. Myös tekemistä etsivälle Camp FinLake ja lähiympäristö tarjoavat monipuolisia aktiviteettejä. Tarjoamme majoitusta niin yksittäisille matkailijoille kuin pienille ryhmille (maks. 14 henkilöä).

Majoitus


Majoitusta varten alueella on 5 aittaa, joihin mahtuu yöpymään kulloinkin 2–4 henkilöä. Aitat sijaitsevat päärakennuksena toimivan vanhan navetan läheisyydessä. Ruokailu- ja pesutilat löytyvät vanhasta navetasta. Majoittujilla on halutessaan mahdollisuus myös lounaaseen ja päivälliseen (varattava etukäteen).

  • Aittamajoitus: 35,00 €/hlö/yö (sis. petivaatteet)
  • Aamiainen: 10,50 €/hlö (varattava etukäteen)

Kesäbistro


Vanhassa navetassa toimii myös Camp FinLaken kesäbistro, jossa saksalaisen keittiön antimia tarjoillaan suomalaisessa maalaisidyllissä. Kesäbistrossa voit nauttia tyypillisistä saksalaisista kakuista, ja suolaista ruokaa kaipaaville tarjolla on esimerkiksi currywurstia ja berliiniläistä perunasalaattia.

Kesäbistron aukioloajat (3.6.2022 alkaen)
kesäkuussa: pe–su klo 12–17
heinäkuussa: to–su klo 12–17
elokuussa: la–su klo 12–17

HUOM! TO 14.7. SULJETTU

Aktiviteetit


Pihapiirissä ja päärakennuksessa on tarjolla monenlaista tekemistä: sisäaktiviteettejä ovat mm. pöytäfutis, biljardi, dart ja erilaiset lautapelit, ja ulkoaktiviteettejä pöytätennis, petankki, mölkky, kalastus ja melonta. Päivän päätteeksi rannalla sijaitseva tynnyrisauna ja nuotipaikka tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen. Noin 3 km:n päässä sijaitsevassa Kuohijoen kylässä on lisäksi urheilukenttä, jossa voi pelata mm. jalka- ja lentopalloa. Myös Kuohijoen lähiympäristön ja Kukkian seudun tapahtuma- ja vapaa-ajantarjontaa kannattaa tutustua!

Palvelut


  • Kanootti (intiaanikanootti 2 hengelle) 25€/päivä
  • Tynnyrisauna 15€/2 tuntia

Halutessasi järjestämme mielellämme myös yksityistilaisuuksia.

Ajo-ohjeet


Camp FinLake sijaitsee Kuohijoen kylän kupeessa Kuohijärven rannalla, n. 55 km:n päässä Hämeenlinnasta.Tampereelle meiltä on matkaa n. 80 km. Vinkki navigaattoreita käyttäville: vaikka postiosoitteemme on Lammi, navigaattoriin on syötettävä Pälkäne!

Yhteystiedot


Iskikö kaipuu maaseudun rauhaan? Ota reippaasti yhteyttä. Varauksia otamme vastaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Avoinna kesällä 2022: 3.6.-27.8.